Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

5 πράγματα που δεν καταλαβαίνω στα αγόρια

1. Το παντελόνι-κάλτσα ή αλλιώς 'δες το σώβρακό μου που το πήρα από τη λαική 3 ευρώ'


Την τελευταία φορά που κοίταξα, τα παντελόνια ήταν ρούχα που καλύπτουν συνήθως την περιοχή της μέσης έως  και τον αστράγαλο, άντε έως το γόνατο. Σίγουρα όχι από τον καβάλο και κάτω. Και είμαι σχεδόν βέβαιη ότι ο σκοπός τους δεν είναι να βλέπουμε ολόκληρο τον κώλο σας με το σώβρακο να κλέβει την παράσταση. Δηλαδή μήπως οι κατασκευαστές να περικλείσουν και οδηγίες χρήσης; "Το παρόν ρούχο φοριέται αρχικά στο δεξί ή αριστερό πόδι μέχρι να το καλύψει ολόκληρο και δένει στο ύψος της μέσης. Διαφορετική εφαρμογή έχει ως αποτέλεσμα εκτεθειμένα όργανα του σώματος που κανονικά πρέπει να καλύπτονται σε τυχόν έξοδο από το σπίτι. Τέλος έχει φτιαχτεί για Ευρωπαίους, που ουδε μία συγγένεια έχουν με τους γκάνκστερς της Αμερικής. Ο μέλλοντας ιδιοκτήτης αυτού του ρούχου παρακαλώ να ενδυθεί κατάλληλα." Η μήπως ακόμη καλύτερα να περιέχει ένα DVD με απόψεις των κοριτσιών για αυτού του είδους την ενδυμασία, με την επιγραφή: "Οι παρακάτω συνεντεύξεις είναι αληθινές και ειλικρινέις.";

2. Το μαλλί 'καπέλο με κεριά' ή αλλιώς 'χθες που είχα πάει στη φάρμα και είχα τα μαλλιά μου καρφάκια, μια αγελάδα μου έγλειψε τα μισά προς τα κάτω'


Αυτό το... ας το πούμε χτένισμα... το κάνουν κυρίως αγοράκια της ηλικίας 15-17 (ΕΛΠΙΖΩ!). Πρόκειται για το χαρακτηριστικό κούρεμα που σε κάνει αναρωτιέσαι "Τώρα αυτός είναι emo, scene ή trendy;" και η απάντηση είναι "Κάγκουρας" και η επόμενη απορία σου είναι "Υπάρχουν ακόμα αυτοί". Αν θες να το δοκιμασεις (ΔΕ ΘΕΣ) βάζεις τρεις τόνους ζελέ σε όλο το μαλλί, τα γύρω γύρω τα κολλάς πάνω στο κεφάλι σου και τα τραβάς προς τα κάτω με μανία μέχρι να γίνουν ολόισια, ενώ τα υπόλοιπα που βρίσκονται στο πάνω μέρος του κεφαλιού τα σηκώνεις ψηλά, δηλαδή ουσιαστικά τα κάνεις καρφάκια. Όταν βλέπω κάτι τέτοια αγοράκια αναρωτιέμαι αν απλά προσπαθούν να σπάσουν τα νεύρα στη μάνα τους ή αν απλά δεν βλέπουν στον καθρέπτη όταν φτιάχνονται. Και στην τελική αποφασίστε! Ή πάνω ή κάτω! (Τώρα που το σκέφτομαι αυτό το look μπορείς να το πεις και 'ποιος είδε το ζελέ και δεν το φοβήθηκε')

3. Το ύφος 'James Dean' ή αλλιώς 'με τυφλώνει ο ήλιος (και το βράδυ)'

Είναι αυτά τα τυπάκια που κυκλοφορούνε συνεχώς με ένα ύφος λες και τους χτυπάει ο ήλιος στη μούρη και δεν μπορούν να δουν καλά. Συνήθως το πηγούνι το έχουν ελαφρά χαμηλωμένο ώστε να δώσουν έμφαση στα μάτια. Η πλειονότητα έχει μαλλιά (2) και ντύσιμο (1). Δεν είναι απαραίτητα ωραίοι και όταν περπατάνε με παρέα στο δρόμο νομίζουν ότι τους ανήκει ο κόσμος. Όσο κι αν θες να τους δικαιολογήσεις που είναι ακόμα μικροί, δεν κρατιέσαι και θες να τους φωνάξεις "ΠΑΡΕ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΡΕ!". Μπορεί ορισμένοι βέβαια να έχουν πρόβλημα στα φρύδια από χρόνια συνοφρύωση, οπότε στην περίπτωση τους δε χρειάζεται να πάρουν γυαλιά.

4. Η κάλτσα-γκέτα ή αλλιώς 'η κάλτσα που καβάλησε το παντελόνι μου'


Αυτό είναι νέα μόδα. Το έχω δει τώρα τελευταία σε διάφορα αγόρια και δυστυχώς αγόρια κοντά στην ηλικία μου. Εάν δεν το έχετε δει, πρόκειται για αγόρια που έχουν φορέσει τις κάλτσες πάνω από το παντελόνι. Ω ναι, ω ναι. Κι όμως. Υπάρχουν. Όχι, όχι, αφήστε τα ρόπαλα, που πήγε η ευγένεια και το τακτ σας; Προφανώς αυτά τα αγόρια κρυώνουν πολύ και το κάνουν αυτό για να μη μπαίνει πολύ αέρας στις γάμπες τους. Δεν μπορώ να βρώ κάποιο άλλο λόγο. Και προς όλους εσάς: ΚΑΛΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ, όχι γκέτες!

5. Η μόστρα με το αμάξι ή αλλιώς 'ο μπαμπάς μου έχει πολλά λεφτά'

Φίλε μου.. φίλε μου (φιλικό χτύπημα στον ώμο). ΟΣΟ ωραίος και αν είσαι, ΟΣΟ έξυπνος και αν είσαι ΕΑΝ το αμάξι δεν το έχεις αγοράσει με χρήματα της δουλειάς σου ως δικηγόρος μιας πλούσιας 60άρας στην Αμερική, ΔΕ-ΜΑΣ-ΝΟΙΑΖΕΙ. Ειλικρινά σου μιλάω, όταν σε βλέπω μέσα στο αμαξάκι σου στην Κρήνη να το 'πατάς', μου 'ρχεται να σου ρίξω όσες χειροβομβίδες χρειάζεται για να εξαφανιστείς από το χάρτη. Επειδή ξέρω ότι πολλά κορίτσια εντυπωσιάζονται από ένα ωραίο αμάξι ή μια ωραία μηχανή, έχω να πω ότι υπάρχουμε και εμείς που σιχαινόμαστε τις ψωνάρες και αυτούς που έχουν τα μυαλά πάνω από το κεφάλι τους, και όχι δεν είμαστε ούτε λεσβίες ούτε τριάντα χρονών και στο ράφι.



Προκαλώ αγόρι blogger να απαντήσει αντίστοιχα στο κείμενο! :Ρ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχα, και εγώ αναρωτιέμαι για όλα αυτά. :Ρ
και τα χαρακτηρίζω "καγκουριά".
ευτυχώς, δεν είναι όλα ρα αγόρια έτσι... :)

Stewie Griffin είπε...

εγώ τα έχω όλα αυτά και είμαι περήφανος για τον εαυτό μου.