Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Μου τη δίνουν! |Αφιερωμένο στα κορίτσια!|

...αυτοί που σου στέλνουν "Γεια" τους λες "Γεια" και μετά δε μιλάνε. Και μετα αν τους ρωτήσεις αν θέλουν κάτι σου λένε "Μα δεν μιλάς". Εσύ δεν έστειλες ρε φίλε; Εσύ δεν ήθελες να μιλήσεις; Ε, εσύ θα πιάσεις κουβέντα!

...αυτοί που σου στέλνουν για ένα μόνο συγκεκριμένο λόγο. Συνήθως δε λένε ούτε γεια και μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό. Όταν δε, τους λες αυτό που ήθελαν να μάθουν, το βουλώνουν. Είσαι που είσαι αδιάκριτος ρε φίλε, τουλάχιστον ας ήσουν λίγο ευγενικός.

...οι 30άρηδες (και άνω) που ψάχνουν γκόμενα μέσω Facebook. Το παίζουν στο "φιλικό" με μερικά κοπλιμέντα που και που και σου προτείνουν συνεχώς να βγείτε για καφέ. Αν τολμήσεις και τους πεις ότι "Ξες φίλε, δε σε γουστάρω, ξεκόλλα" ή θα σε βγάλουν τρελή ή θα πουν "Ε αφού είσαι όμορφη, κακό είναι;" ΝΑΙ ΡΕ, ΕΙΝΑΙ!

...οι τύποι που κάνουν την μαλακία τους και μετά το παίζουν κότες. Αφήνουν σχόλια του στυλ "Άσχημη είσαι" ή "Poli askimi eci pos vgenis exo" (ναι με τέτοια "ελληνικά") αλλά όταν πας να τους αντιμετωπίσεις ανάβουν το φωτοστέφανο, κοιτάνε με αθώο βλέμμα το ταβάνι, πεταρίζουν τα βλέφαρα και λένε "Εγω;". Είσαι που είσαι μαλάκας, λες που λες την παπαριά σου, τουλάχιστον ρε φίλε μην είσαι και κότα! Δηλαδή έλεος, από τα τελευταία μοντέλα ήσουν; Ο Θεός έριξε πάνω σου ότι του έμεινε;

...αυτοί που δεν αποδέχονται την απόρριψη. Ναι ξέρεις "θέαρε" μου, δεν αρέσεις σε ΟΛΟ τον γυναικείο πληθυσμό! Δεν χρειάζεται να γίνεσαι κακός γι'αυτό το λόγο. Έλεος δηλαδή, τι να πούμε και 'μεις!

...αυτοί που στο δρόμο έχουν κάτι άσχημο να πουν ή φλερτάρουν με πρόστυχο τρόπο. Για το πρώτο, ναι φίλε είμαι άσχημη, άμα έχεις πρόβλημα κοίτα αλλού. Μπάζο. Χοντρέ. Για το δευτερο, το ξέρω ότι θα εκπλαγείς αλλά το "μουτς μουτς" όταν περνάς με το αμάξι ή το "μανάρα μου" δεν είναι ωραία. Είναι χυδαία και ακούγονται άσχημα!

...αυτοί που σε φλερτάρουν και άμα τους πεις ότι τους θες λένε τη γνωστή κλασική πλέον έκφραση "Σε βλέπω σαν φίλη". Όχι φίλε δε με βλέπεις σαν φίλη. Απλά ήθελες να παίξεις, να ανεβάσεις λίγο τον ανδρισμό σου, να επιβεβαιωθείς χωρίς να δεσμευτείς. Έτσι πάνε αυτά. Αλλα βέβαια που να το πεις στον άλλο "Ξέρεις, έπαιζα μαζί σου". Να μην το ξεκινάς καν!

...οι τύποι που το παίζουν "κουλ" και "δεν ασχολούμαι". Συνήθως σου λένε κάτι ακαταλαβίστικο και όταν τους ρωτάς τι εννοούσαν απαντάνε κάτι εξίσου ακαταλαβίστικο ή το απίστευτα σπαστικό "'Αστο". Να πω κάτι και σε εσάς. Όχι δεν φαίνεστε "κουλ" έτσι ούτε προκαλείτε εντύπωση. Απλά σπάτε νέυρα.

...οι ωραίοι που ότι και να τους πεις δεν μπορείς να πιάσεις κουβέντα. Τώρα που το σκέφτομαι, γιατί ασχολούμαι; Δεν ξέρω.

.. αυτοί που κάνουν "Like" σε ότι και να βάλεις αλλά δε σου μιλάνε ποτέ. Είσαι που είσαι περίεργος αφού δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο γούστο και κάνεις ότι να ναι, τουλάχιστον μίλα για να ισορροπήσεις κάπως την κατάσταση!

...αυτοί που με το καλημέρα σας σου λένε "Γεια σου μωράκι!" και άμα τους πεις "Χαλαρά φιλαράκο δε γνωριζόμαστε κι από χθες για να με λες έτσι" σου λένε "Γιατί δεν είσαι;". ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ; Σου έδωσε κανείς το δικαίωμα να με πεις έτσι; ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ... αλλά είπα να το παίξω ευγενική...

...αυτοί που σε ξέρουν δυο μέρες - μέσω νετ - και περιμένουν να βγεις για καφέ μαζί τους. Και όχι μόνο αυτό, παρεξηγούνται όταν τους λες "Όχι". Συγνώμη ρε φιλάρα, ποιος είσαι για να βγω για καφέ μαζί σου; Είμαστε φιλαράκια και δεν το θυμόμουν; Άσε μας!

...αυτοί που σου μιλάνε λες και θέλουν να σε αγοράσουν. "Γεια. Τι κάνεις; Από που είσαι; Πόσο είσαι; Έχεις σχέση;". 'Ελεος ρε φίλε, έτσι πιάνεις κουβέντα εσύ; "Α, και κάτι τελευταίο. Πόσο κάνεις;"

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ!

5 σχόλια:

αnvouλa... είπε...

xwsta kala kaneis!! :)

filippos είπε...

μπραβο ρε,βρεθηκε και μια να μην το παιζει μπαρμπι, και γλυκαναλατη,αλλα να λεει αυτο που πραγματικα αισθανεται

lazar0s είπε...

moy th dinoyn aytoi poy griniazoyn gia ta pragmata poy anafereis :p

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς απλώς να διαλέγεις ποιους θα κάνεις φίλους στο facebook! So simple! Ειναι ευρέως γνωστό, και πόσο μάλλον μετά από ώρες διαδικτυακού λιώσιμου, ότι δεν υπάρχει άντρας που θα σε κάνει φίλη και θα σου πει "θες να γίνουμε φίλοι; να ανταλλάζουμε και αλληλογραφίες!". Τι περιμένεις δλδ?

Δεν έχεις άδικο σ'αυτά που λες, αλλά αφού σε ενοχλούν όλα αυτά (και σαφώς δεν είσαι η μόνη) μπορείς κάλλιστα να περιορίσεις τους φίλους σου ή ακόμα και το ποιος θα βρει/δει το προφίλ σου.

Αν τυχόν επιλέγεις να έχεις άπειρους φίλους και από αυτούς ξέρεις τους 5 τότε εκτίθεσαι από μόνη σου σε τέτοιου είδους σχόλια, συμπεριφορές, αντιδράσεις και απαντήσεις.

Anyway, όπως κ να χει δε νομίζω ότι χρειάζεται να "τα παιρνεις" και να χαλάς τη ζαχαρένια σου...μην ξεχνάς ότι η διαδικτυακή επικοινωνία είναι εκ των πραγμάτων ΑΠΡΟΣΩΠΗ, έτσι λοιπον πίσω από την οθόνη του τέλειου τεκνού που σου λέει "μωρό μου φυσάς, θέλω να σε κυκλοφορήσω, πάμε για καφέ αύριο;", μπορεί να κρύβεται ένας διεστραμμένος 50άρης που γουστάρει να αγοράζει από το e-bay φορεμένα και κατουρημένα εσώρουχα ιερόδουλων, ή ένας 17χρονος που ψάχνει να βρει την ταυτότητά του κ χθες το βράδυ πήρε πίπα στον κολλητό του σε ένα γειτονικό παρκάκι ή απλώς μία λεσβία.

Αφιερώνοντας ένα κείμενο σε αυτούς τους βλάκες που αναφέρεις και παίρνοντας τα στο κρανίο κάθε φορά που έρχεσαι αντιμέτωπη με αυτούς, τους δίνεις αυτομάτως αξία.
Αδιαφορία λοιπόν είναι η καλύτερη εκδίκηση γι'αυτούς που σιχαίνεσαι.

Λία. :)

Unknown είπε...

Lia mou se kamia periptwsh de xaliemai, apla eixa oreksi k eipa na tous grapsw ena satiriko keimeno.. Kai stin teliki ti soi blogger eimai an en ekfrazw katastaseis pou me ere8izoun? (ere8izw oxi me tin eureia ennoia :P)